Válasszon funkcionális, kényelmes és divatos munkásnadrágot!

A megfelelő derekas és kantáros munkásnadrágok nem csupán kényelmesek, de kialakításuknak köszönhetően tökéletesen alkalmasak a különféle munkákhoz, hosszan tartó használatot biztosítanak, megfelelnek a munkavédelmi előírásoknak.

Akár beltéren vagy a szabadban dolgozik, akár hidegben vagy melegben, a munkavégzéshez javasolt munkásnadrágot viselnie, hiszen semmilyen hétköznapi használatra szánt nadrág sem vetekedhet ezekkel a speciális darabokkal.

A különféle tevékenységeket megkönnyítő és segítő szabás, extra zsebek, valamint rugalmas, strapabíró és minőségi anyagok biztosítják a kényelmet munka közben. És mindezek mellett divatos megjelenésűek is, mint az Épkézláb Munkaruha kínálatában kapható munkásnadrágok. Mi alapján válasszon?

Professzionális megjelenés

Az ügyfelekkel közvetlen kapcsolatba kerülő munkavállalók számára különösen fontos, hogy jó megjelenésükkel, emblémázott részleteikkel öregbítsék a cég hírnevét, tükrözzék a közvetíteni kívánt üzenetet. De a hatékony munkavégzést segíti a komfortos és divatos, az adott tevékenységnek megfelelő munkaruházat, így a munkáltatók érdeke annak biztosítása.

És bár a farmer eredetileg erős, durva anyagból munkásnadrágnak készült, a megerősített, szegecses kialakítás is ezt a célt szolgálta, ma már javarészt divatholmi, így nem alkalmas arra. De aki ragaszkodik az utcai megjelenéshez, a farmer anyaghoz, az talál magának ilyen jellegű munkásnadrágot is.

Valamennyi típusú munkás pantalló erős anyagokból, megerősített varrásokkal, cipzárakkal, funkcionális és praktikus zsebekkel, kiegészítőkkel készül.

A láthatatlan extra

A mai márkás munkásnadrágok divatos megjelenésűek, így munkába menet, onnan jövet akár az utcán is hordhatóak, ránézésre semmi különbség nincs egy átlagos és egy munkavégzésre tervezett modell között. Utóbbiak azonban magasabb minőséget képviselnek, és akár speciális jellemzőkkel rendelkeznek, így árfekvésük magasabb lehet.

Egy munkásnadrág rendszerint extra zsebeket tartalmaz a munkaeszközök, telefon és egyebek elhelyezésére, és rendszerint a térd résznél megerősített, speciális varrásokkal készül, így rendkívül tartós, strapabíró.

A magas derékrésszel rendelkező nadrágok kényelmesek, gumis derékrésszel vagy cipzárral, öves változatban készülnek. Anyaguk szerint lehetnek kellemes, 100% pamut anyagból, illetve méret-, szín- és formatartó, kevertszálas összetételű, légáteresztő, nedvszívó, rugalmas, valamint nejlon modellek.

A rendeltetésnek megfelelően különböző vastagságúak, ami jellemzően befolyásolja a kopásállóságukat is. Egyes típusok a nagyobb láthatóság érdekében fényvisszaverő csíkokkal vannak ellátva.

A gyártók a női munkavállalókra is gondolnak

Bár jellemzően úgy gondolunk a munkásnadrágokra, mint férfi ruházatra, de természetesen női változatban is kaphatóak, hiszen sok szakma van, ahol a hölgyek számára szükséges ezek viselése. Nemcsak méretükben, hanem szabásukban és a színválasztékukban is eltérnek.

Hirdetés (X)