Ülepítőrács, eszköztartó és fémakasztók: mi mindent tud egy autómosó vödör?

Ha megkérdeznénk autós ismerőseinket: “te milyen vödröt használsz autómosáshoz?”, valószínűleg nagyon hasonló válaszokat kapnánk. “Olyat, amilyet otthon találok.” Ez azonban nem minden esetben elég. Megmutatjuk, mivel tud többet egy autómosó vödör hétköznapi társainál!

Újságpapírral maximum ablakot mosunk a lakásban

Kezdjük rögtön az elején: autónk egy igen drága szerkezet. Ebből adódóan az ápolását sem bízhatjuk a véletlenre, vagy éppen olyan otthoni eszközökre, melyeknél hirtelen nem találunk jobbat. Nézz szét mihamarabb a POLIRTECH.HU Work Stuff termékei között!

A gondolatától is rosszul vagy, hogy bármilyen durva tárggyal megkarcold autód fényezését, vagy az ablaküvegét? Ez egy jó kiindulási pont – de akkor miért is ne akarnád vödörből is a legjobb megoldást? A POLIRTECH.HU praktikus mosóvödreivel minden eddiginél egyszerűbbé teheted a takarítást!

Ennyi mindenre jó egy autómosó vödör

Egy speciális autómosó vödör számos előnnyel rendelkezik egy hagyományos vödörhöz képest. Többek között az alábbiak:

  1. Nagy méret. Egy kisebb vödörrel egy örökkévalóság lehet, mire letakarítjuk autónkat. Ennek oka, hogy a kis térfogata miatt többször kell vele fordulnunk. Egy méretesebb, legalább 20 literes mosóvödör a munkánkat is felgyorsíthatja.
  2. Skála az oldalán. Ez különösen a higítás során lehet a hasznunkra. A speciális autóápolási termékeknél ugyanis jellemző, hogy nem mind használható koncentrált, eredeti formájában. Ilyenkor jól jön, ha a vödör oldalán pontosan láthatjuk, miből mennyi van benne éppen.
  3. Fedél és ülepítőrács. Semmilyen folyadék nem fog kilötyögni egy fedéllel rendelkező mosóvödörből – így az könnyedén hordozhatóvá válik. Az ülepítőrács pedig hozzájárul ahhoz, hogy a mosókesztyű vagy a szivacs szennyeződései könnyebben eltávolíthatóak legyenek. Ezzel pedig nem keletkeznek plusz karcok a fényezésen.
  4. Eszköz- és kefetartó. Gondolj csak bele, mennyi autómosási kelléket kell használnod járműved lemosásához! Nem lenne jobb, ha mindent egy helyen tárolhatnál? Ezt az oldalra helyezhető eszköz- és kefetartókkal könnyen megvalósíthatod.
  5. Felszerelhető akasztó. Használsz habosítót vagy szórópalackokat is? A mosóvödrök nagy többségéhez már beszerezhetőek jó minőségű akasztók. Ezek nem engedik, hogy a permetezők elmozduljanak, és strapabírásukból adódóan éveken át használhatóak.

Tisztaság és ragyogás a maximumon

Végső soron egy autómosó vödör használatával az autómosást gyorsabbá, autónkat pedig sokkal szebbé tehetjük. Azzal, hogy az eszközöket nem kell a földre helyeznünk, és rendelkezésünkre áll egy ülepítőrács, megakadályozzuk, hogy szennyeződések maradjanak az eszközeinken.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)