Növeld a munkatársak elégedettségét, biztosíts számukra irodai étkezést!

A munkahelyek többségében nem biztosított az üzemi étkezés lehetősége, így a dolgozók maguk gondoskodnak az ebédjükről, ami általában azzal jár, hogy sok időt töltenek az ételek beszerzésével vagy rendszertelenül étkeznek.

De egy ebéd nem csupán az alapvető szükséglet kielégítésére szolgálhat a munkahelyeken, hanem elősegítheti a munkatársak közötti kommunikációt, csapatépítő hatású is lehet, növelheti a munkamorált, a teljesítményt.

Budapest catering lehetőségeinek igénybevételével ételrendelési lehetőséget biztosíthatsz a munkavállalóknak, és mindezt költséghatékonyan, átláthatóan és ellenőrizhetően. Mire vársz még? Ismerd meg, mit nyújthat a cég számára ez a szolgáltatás!

Ételrendelés minden igényre

Az Ordit.hu online platformján megtalálod a legkiválóbb azonnal kiszállító éttermek kínálatát, így a kollégák könnyen és gyorsan rendelhetnek a céges költségkeret felhasználásával egyenesen az irodába.

De az is megoldható, hogy a home office-ban dolgozó munkatársak számára is rendeltek és egy videós chat alkalmazás segítségével közösen ebédeltek meg, és közben megbeszélitek a másnapi teendőket, a közelgő feladatokat.

A cégkultúrától függően egy közös irodai reggelivel is indíthatjátok a napot, erőt meríthettek a rátok váró feladatokhoz, vagy a kávészünet bekészítés igénybevételével feldobhatjátok a délutáni fásultságot. Nagyszerű és egyre több munkavállaló által elvárt gyakorlat a gyümölcsnap vagy a napi gyümölcs bekészítés, amire szintén mód van a cateringszolgáltatás részeként.

A rendelés szabadsága

Távol keleti ízek, sushi, olasz fogások, hamburger, magyaros ételek, trendi és klasszikus édességek? A szolgáltatás keretében a kollégák szabadon rendelhetnek az előre meghatározott költési limitek és szabályok mentén, teljes- vagy részleges költségelszámolással, így kedvükre válogathatnak és akár a speciális igényeiket is kielégíthetik.

Ez nemcsak fokozza az elégedettségüket, de növeli a lojalitásukat is, nem beszélve az ételek által nyert új energiáról, amely a teljesítményükre is jó hatással van. A csapatétkezések, a finom ételek összehozzák az embereket, egy közös pizzázás, sütemény party vagy egy kiadós, házias ebéd is könnyen megvalósítható.

Időzíthetitek is az ebédet, hogy bárki bárhonnan is rendel, ugyanakkor ülhessen asztalhoz, és így meglegyen a közösen töltött idő.

Minden időben, minden alkalomra

Munkakezdéstől zárásig bármikor igénybe vehetitek a céges keretből történő ételrendelést kis és nagy étkezésekre, és az sem okoz problémát, ha új csapattag érkezik, ő is könnyedén hozzáadható.

A költségkeret bármikor módosítható, és nyomon követhető. Az elszámolás utólag, havonta történik, a fizetés történhet részleges, vagy teljes céges költségelszámolással.

A céges ételrendelés könnyen kezelhető vállalati admin felületen keresztül történik, a kezelése egyszerű és biztonságos. A kiszállítás minőségi éttermekből, saját futárflottával történik, így biztos lehetsz benne, hogy időben odaér.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)