Mire képes egy drágább hűtőszekrény fagyasztóval?

Ahogy minden háztartási berendezésből, úgy hűtőszekrényből is vásárolhatunk olcsóbb és drágább típusokat. Vannak gyártók, akik olyan gépeket gyártanak, amelyeket valóban hosszabb távra terveztek, amelyek annyira színvonalasak, hogy a vásárlók sem tudnak mibe belekötni. Igaz, nem is akarnak.

Ezek esetében a legjobb minőségű anyagok felhasználása teljesen biztos, ez pedig biztosítja a tökéletes és zavartalan működést. De vajon hogyan lehetséges mindez? Mivel tud többet?

A technológia folyamatos fejlődése

Mindenekelőtt tudni kell, hogy minél magasabb minőséget képvisel egy berendezés, az valószínűleg annál modernebb lesz, számtalan plusz funkciót tartalmaz, olyanokat, amit egy hagyományos eszköz nem.

Az onlineMárkaboltok alulfagyasztós hűtőszekrényei között olyan modellt is találhatunk, amely eléri az 1 millió forintos árat. De vajon tényleg tud annyit, hogy 4-5-ször többe kerüljön, mint egy átlagos készülék?

A Liebherr elkötelezett a technológia folyamatos fejlesztése mellett, emellett nagy hangsúlyt fektetnek az alkatrészek optimalizálásához. A gépek minden részletben aprólékos megmunkálással készülnek, ez garantálja a világhírű minőséget, valamint a berendezések hosszú élettartamát.

Az általuk piacra dobott alulfagyasztós változat kívül nemesacél, emellett SmartSteel funckióval lett ellátva. Hatalmas méretei miatt a nagycsaládosok számára lehet ideális méretű. A zajszintje alig 35 dB, ami kiemelkedően halk működést eredményez.

Mitől vált különlegessé?

Az egyik fő előnye a DuoCooling, azaz a két teljesen elválasztott hűtőkör. Ez gondoskodik róla, hogy a hűtő és a fagyasztó között ne legyen levegőcsere.

Ennek köszönhető, hogy az ételek nem száradnak ki, valamint nem történik szagátvitel, a hűtőben tárolt élelmiszerek nem veszik át a fagyasztóban található alapanyagok szagát. Kisebb az esélye a kidobott élelmiszereknek, ritkábban kell vásárolni, ezáltal sokat spórolhatunk.

A másik fő funkciója a VarioTemp, ezáltal sokkal több szabadságot kaphatunk az élelmiszerek tárolásában a kombinált berendezésben. A fagyasztó hőmérsékletét -2 és +14 fok között állíthatjuk, ezáltal ezt a részt akár hűtőzónaként is használhatjuk. Amikor nagyobb vendégsereget várunk, akkor praktikus lehet az italok és a kisebb falatkák tárolására.

Milyen további funkciókkal rendelkezik?

A PowerCooling-rendszer, aminek hála a hideg levegő egyenletesen oszlik el a hűtőszekrényben. A funkció gondoskodik arról, hogy az erőteljes és halk ventilátor hatékonyan ossza el a hideg levegőt a hűtőtérben.

Egyes élelmiszerek illata olykor nem annyira kellemes, a Liebherr gyártmányai azonban ezt a problémát is kiküszöbölhetik. A FreshAir aktívszén-szűrő ugyanis lehetőséget ad arra, hogy a belső térben mindig friss levegő keringjen.

A szűrő közvetlenül a ventilátorház légáramában található, ezáltal kiválóan tudja semlegesíteni a kellemetlen szagokat. Ha pedig a szűrő cseréjére van szükség, akkor arra a berendezés a kijelzőn emlékeztet minket.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)