Minden divat visszatér egyszer!

Bizonyára már te magad is észrevetted azt, hogy ami egyszer régen divatos volt, az akár évtizedek múlva, de visszatér? Persze talán a legjobban a ruháknál figyelhető ez meg, de azért a szemfülesebbek a lakberendezés terén is észrevehetik ezt a tendenciát.

Amikor már minden háztartásban volt fürdőszoba, akkor nem is volt kérdés, hogy a hagyományos kád lesz beépítve – javarészt azért, mert nem is igen létezett más. Így aztán az ember bárhol fürdött, garantáltan otthon érezte magát. De aztán kitárult a világ…

Új idők, új kádak

A SaniterLine kínálatában kapható hagyományos kádak mellett a fürdőkádak ma már számtalan alakot ölthetnek, így ha valaki úgy határoz, hogy kádat is szeretne új vagy felújított fürdőszobájába, annak bizony elég komoly döntési helyzettel kell szembenéznie.

Persze a helyiség mérete és formája sok mindent meghatároz, azonban ma már nem ritka, hogy a panelek fürdőszobájában nem a hagyományos, hanem az új, valamilyen szempontból különleges darabok kerülnek beépítésre.

Ahogy ezek az újdonságok berobbantak, úgy nőtt meg ugrásszerűen azon fürdőszobák száma is, ahol sarokkád vagy egyéb, különleges formájú kád volt megtalálható. Az emberek élvezték az újdonság varázsát, és presztízsértékkel bírt az, ha valakinek nem a jól megszokott kád virított az otthonában.

Új idők, régi kádak

Aztán eljött a harmadik évezred, és vele együtt egy éles kanyarral térnek vissza egyre többen a hagyományos kádakhoz.

Ma ugyanis már nem cél az, hogy valami extrém vagy extravagáns legyen, a letisztult formák, az egyszerűség szinte minden lakberendezési irányzatot meghatároz.

Így ha úgy döntesz, hogy a fürdőszobád felújítása vagy berendezése során szeretnél a klasszikus, elegáns változat mellett dönteni, akkor nem is kell tovább keresned, a hagyományos kádak ideálisak lesznek erre a célra is.

A fentebb említett webáruházban csoportosítva találod meg a kádakat, így célirányosan tudsz keresgélni, akár a hagyományos kádak között is.

Az értékmentés jó dolog!

A hagyományos szónak szinte minden esetben van egy pejoratívabb csengése, mégpedig az unalmasságot sugallja. Ha azonban végignézed a SaniterLine klasszikus kádjait, akkor a kecsesség és az elegancia lesz az első két szó, ami az eszedbe jut majd róluk.

Éppen ezért arra bátorítunk, hogy ha van bármilyen olyan elem, amely a múltban dívott, ám mára már feledésbe merült, bátran vedd elő, porold le, és használd! Az értékes dolgokat megéri átmenekíteni az évtizedeken, évszázadokon és évezredeken keresztül. Azt pedig, hogy számodra mi jelent értéket, csak te fogod megszabni, meghatározni. A te otthonod a te várad – bátran rendezd hát be a saját ízlésed alapján!

A régi és az új dolgok találkozás egy térben mindig izgalmas enteriőröket eredményez, amelyek ráadásul vagányságot, eredetiséget, egyéniséget sugallnak, így csak jól tudsz kijönni abból, ha önmagadra hallgatsz.

Hirdetés (X)