Legyen 2024 a közös családi étkezések éve!

Nálatok is csak az állandó rohanás van? Egyik gyereket ide kell vinni edzésre, másikat oda különórára, te rohansz egy picit mozogni a konditerembe, de közben valakinek be kell engednie a villanyszerelőt, és a kutya is várja, hogy valaki végre levigye.

Semmi különös nincs ebben, csak egy átlagos család átlagos hétköznapja. A világ ugyanis olyan mértékben felgyorsult, hogy ember legyen a talpán, aki képes tartani vele a lépést. Éppen ezért érdemes tudatosan odafigyelni arra, hogy időt teremtsetek családilag az egymáshoz való kapcsolódásra, a lenyugvásra, a megérkezésre. Ennek pedig a legjobb módja a közös családi étkezés!

Persze csak akkor, ha nincs baj az étkezőasztallal!

Mert ha az kényelmetlen, akkor minden étkezés egy tortúrává válik. Mindenképpen érdemes áttanulmányozni a Prémium bútoráruház prémiumminőségű étkezőasztalait, ha a lentiek közül egy vagy két dolog is igaz rád és a családodra.

  • Több turnusban tudtok csak enni.
  • Semmilyen vendéglátást nem tudtok megoldani, mert képtelenek vagytok leültetni négynél több embert.
  • El kell dönteni, ki ül belülre, ki fér oda egyáltalán.
  • Az étkezések alatt nagyon kell ügyelni arra, hogy a család legkisebb tagja ne tegyen kárt az asztal anyagában – adott esetben ne törjön be az asztal üveglapja.

Bármelyik helyzet rendkívül kellemetlen, és igencsak sok borsot tud törni az orrod alá. Márpedig a bors csak az ételbe való, így mindenképpen nézd át, hogy a jelenlegi étkezőasztalod megfelel-e a követelményeknek. Ha igen, örülj, ha viszont érzed, hogy jó lenne egy kis csere, akkor érdemes kapva kapni az alkalmon!

Mik a jó étkezőasztal ismérvei?

Itt fontos kiemelni, hogy ez családonként változik, hiszen mindenkinek mások az igényei. Amire azonban mindenkinek válaszolnia kell önmagának, az a következő három kérdés:

  • Milyen alakú legyen az étkezőasztal?
  • Milyen méretű legyen?
  • Milyen anyagból készüljön?

Kisebb konyhákba a lekerekített formák lesznek ideálisak, a nagyobb, szögletes változatok igencsak helyigényesek.

A méret függ a családtagok létszámától, illetve attól is, hogy mennyire gyakran rendezel vendégséget. Ez utóbbi esetben érdemes a kibővíthető asztalok lehetőségét is számba venni.

Végezetül az anyag: ízlés kérdése, a lényeg, hogy illeszkedjen az otthonod egészéhez, illetve kisgyermekes családok esetében érdemes elkerülni az üveget, hiszen a picik miatt az rendkívül balesetveszélyes.

A stílusról sem kell lemondanod!

Sokszor érzi úgy az ember, amikor egy-egy bútoráruház kínálatát pásztázza, hogy bármennyire is nem szeretné, muszáj lesz kompromisszumot kötnie: vagy a stílust részesíti előnyben, vagy a praktikumot tartja inkább elsődlegesen szem előtt.

Szerencsére a Prémium bútoráruház vásárlói hírből ismerik csak az ilyen jellegű problémákat, ugyanis a webáruház valóban minden igényt kielégítő kínálattal szolgál a különböző lakberendezési irányzatok kedvelőinek.

Így aztán bátran válogathatsz, meg fogod találni a tökéletes étkezőasztalt, amely mellett 2024-ben rengeteg örömteli pillanat és isteni étel fog várni rátok!

Hirdetés (X)