Kinek érdemes VIP webtárhelycsomagot vásárolnia?

Rengeteg szolgáltató van a piacon, amely webtárhelycsomagot kínál. A választék rendkívül bőséges, hiszen az egyes szolgáltatók is jellemzően számos különböző csomagot ajánlanak potenciális ügyfeleik számára.

Cikkünkben azt fogjuk körüljárni, hogy miben térnek el a hagyományos webtárhelyektől az AB Plusz VIP webtárhelycsomagjai, és kiknek érdemes ebben a konstrukcióban gondolkodni.

Tisztázni kell az igényeket

Mielőtt webtárhelycsomagot vásárol valaki, fontos tisztáznia, hogy mennyi erőforrásra lesz szüksége. Egy nagy látogatottságú, számos terméket fogalmazó webshop vagy egy összetettebb weboldal esetében is szóba jöhet az AB Plusz által kínált valamelyik VIP webtárhelycsomag.

E csomagok kialakításakor azt tartották szem előtt, hogy sokkal nagyobb erőforrás álljon rendelkezésre, mint egy normál tárhely esetén. Mindezt a számok nyelvére lefordítva az AB Plusz VIP csomagjai esetén kétszer akkora erőforrással lehet kalkulálni. Jelenleg egy 20 GB-os és egy 60 GB-os csomag közül lehet választani.

Ugyanakkor azt fontos leszögezni, hogy ezek a csomagok rendelkeznek a hagyományos tárhelyek összes előnyével, beleértve a korlátlanul hozzáadható domainek számát, de nincs limit az e-mail-fiókok, az ftp felhasználók és az adatbázisok tekintetében sem.

Ezt tartalmazza egy VIP tárhelycsomag az AB Plusznál

Az AB Plusz által kínált VIP tárhelycsomagok között az egyetlen különbség maga a tárhely mérete. Ez természetesen a csomag árában is megmutatkozik.

Minden más tekintetben pontosan ugyanazzal lehet számolni. Konkrétan ez azt jelenti, hogy a megemelt erőforráslimitek mellett jár a korlátlan addon domain a tárhelyen, de limitek nélkül használható a mysql adatbázis. Nincs megkötés az e-mail-címek száma kapcsán sem.

A tárhelyhez díjmentesen jár a .hu domain. A csomag része az SSD RAID-10-ultra rendszer. Nyelvi nehézségek biztosan nem merülnek fel a cpanel tárhelykezelő használata során, hiszen 100%-ban magyarul elérhető.

Egy VIP tárhelycsomag megrendelése egyáltalán nem komplikált

Semmivel sem bonyolultabb megrendelni egy AB Plusz által kínált VIP tárhelycsomagot, mint egy normált. Pontosan ugyanazokat az adatokat kell megadni az online űrlap kitöltésekor.

A kiválasztott csomag alatt a “Megrendelem” gombra kell klikkelni, majd végig kell menni a megrendelési folyamaton. Minden adatot pontosan kell begépelni, majd ezt követően érkezni is fog a proforma számlát tartalmazó e-mail.

A számlát érdemes mielőbb rendezni. Az összeg kiegyenlítésére lehetőség van átutalással, bankkártya használatával vagy akár PayPal segítségével is. Sőt, még akár egy CIB Bankban személyesen is ki lehet fizetni a kiszámlázott díjat.

Amint beérkezik az AB Pluszhoz az összeg, azonnal küldik e-mail útján a tárhelyhez a bejelentkezési adatokat. Ezenfelül mellékelnek néhány tippet a weboldal feltöltéséhez, valamint a levelező beállításához is.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)