Kényelmes melegvíz-előállításhoz telepítsen villanybojlert!

A közhiedelemmel ellentétben a korszerű, nagy kapacitású villanybojlerek energiahatékonyan állítanak elő használati meleg vizet az otthonok komfortjának biztosítása céljából, akár családi, akár társasházról van szó.

A hazai klimatikus viszonyok között a lakások fűtésével, valamint használati meleg víz biztosításával növelhetjük a komfortérzetünket, és ehhez különféle épületgépészeti berendezések állnak rendelkezésünkre. A legelterjedtebb megoldást a bojlerek jelentik, amelyek nagy mennyiségű meleg víz előállítására és tárolására alkalmasak.

A STIEBEL ELTRON tárolós vízmelegítői könnyen kezelhető, hatékony és megbízható megoldást kínálnak, minimális ráfordítással biztosítják Önnek a meleg vizet.

Villanybojlerek igény szerint

Az otthonok kényelme ma már egyet jelent a helyiségekben biztosított kellemes hőmérséklettel, valamint a vezetékes meleg vízzel. A különböző fűtési rendszerek is biztosítani tudják a használati meleg vizet, azonban egyes helyiségekben szükség lehet kiegészítő készülékekre.

Amennyiben Ön is szeretné, ha a csap megnyitásakor nem kellene perceket a meleg vízre várnia, válassza a minimális hőveszteséggel működő elektromos bojlereket! A tárolós vízmelegítők nagy mennyiségű, 85°C-os meleg vizet képesek gyorsan és hatékonyan előállítani, kapacitásuk 5-1000 liter lehet az igényekhez mérten.

Hosszú élettartamúak, minimális karbantartás mellett hosszú időn keresztül megbízható és kényelmes működést garantálnak. Energiahatékonyak, hőszigeteléssel ellátottak, így az energiaveszteségük minimális, csökkentik a felfűtési költségeket, és akár napelemes rendszerekkel is kombinálhatók.

Ahol és ahogy Ön szeretné

A hőfokszabályozós bojlerek lehetővé teszik az Ön igényeinek megfelelő vízhőmérséklet pontos beállítását, ezáltal fokozzák a kényelmét, akárcsak az időzített üzemeltetés.

A vízigénytől függően választhat kis és nagyobb háztartások, társasházak számára ideális, akár 1000 liter kapacitású készüléket is. A kompakt bojlerek kis helyet foglalnak, így kis méretű helyiségekbe is könnyen elhelyezhetők.

Az elektromos tárolós vízmelegítők különböző teljesítményű változatokban állnak rendelkezésre, így megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő modellt.

Néhány szó a villanybojler telepítéséről

Telepítésük lényegesen egyszerűbb, mint a gázbojlereké, ugyanis nem igényel hatósági engedélyeztetést, továbbá a gáz bevezetését. A legoptimálisabb megoldás, ha a bojlert megfelelően szigetelt helyiségben helyezi el, mivel így a készenléti energiafelhasználás alacsony szinten tartható.

A 30 literesnél kisebb készülékeket konnektorról is üzemeltetheti, azonban az ennél nagyobbakat csak állandó bekötéssel lehet az áramkörre kapcsolni. Hogy Önnek mekkora készülékre lesz szüksége, azt a háztartás melegvíz-igénye határozza meg, de általánosságban 30-50 l/fő mennyiséggel érdemes számolni.

Válassza a korszerű elektromos bojlereket, ha kényelmes és energiatakarékos vízmelegítőre van szüksége!

Hirdetés (X)