Ints búcsút a karikás szemnek hialuronsavas feltöltéssel!

Egy fárasztó munkanap vagy átbulizott éjszaka után a tükörbe nézve biztosan nem az a kép fogad bennünket, amire igazán vágyunk. A szemek alatti sötét karikák, az arcbőr nyúzottsága igazán elkeserítő látvány.

Könnyen búcsút inthetsz a fáradt tekintetnek a legújabb orvos-kozmetikai beavatkozásokkal. A kíméletes ablatív és non-ablatív kezeléseket végző Aesthetica Orvosi Központ arcfiatalító, bőrmegújító kezelései közül például a hialuronsavas töltésekkel gyorsan tudunk látványos eredményeket elérni. A szemkörnyéki feltöltéssel kisimult és harmonikus lehet megjelenésünk. Ha kíváncsi vagy az eljárás menetére, olvasd tovább cikkünket!

A bőr öregedésének jelei

Bőrünk sajnos egy idő után veszít a rugalmasságából és üdeségéből. Ennek oka, hogy az öregedési folyamat során testünk veszít hidratáltságából, valamint a kollagén és elasztin termelődése is csökken. Emellett pedig a hialuronsav molekula, mely olyan kötőszövet, ami kitölti a bőrt, szintén az évek alatt egyre kisebb mértékben lesz jelen szervezetünkben.

A bőr öregedése és a ráncok kialakulása napjainkban már lassítható folyamat a különböző orvos-kozmetikai kezelések segítségével. Az olyan drasztikus beavatkozások, mint a plasztikai műtétek nem mindenkinek kínálnak ideális megoldást, hiszen sokan félnek az altatástól, vagy egészségi állapotuk nem teszi lehetővé a műtét alkalmazását. Nekik kiváló lehetőség a ráncok eltüntetésére és az arcbőr felfrissítésére a hialuronsav pótlása.

Miért hasznos a hialuronsavas feltöltés?

A karikás szem nemcsak a kialvatlanság jele lehet, hanem vannak, akiknél állandóan megjelenő problémát okoz ez a látvány. A sötét sávok, a ráncosodó szemkörnyék sajnos önbizalmunk csökkenéséhez is vezethet, ezért nemcsak esztétikai szempontok miatt érdemes vállalni a beavatkozást, hanem azért, hogy ismét nőiesnek és szépnek érezzük magunkat a bőrünkben.

A hialuronsavas feltöltés egyaránt lehetőséget kínál az arcprofil harmonizálására, volumenpótlásra és a természetes és fiatalos külső visszaállítására. Akár 10 évvel is megfiatalíthatja külsőnket, ha a szem alatti területet felfrissítjük és eltüntetjük a ráncokat.

A feltöltés menete

Bármely orvos-kozmetikai beavatkozás előtt a páciensek személyre szabott kezelési tervet kapnak, így előre meghatározásra kerül, hogy milyen mértékű változásra vágynak. Ekkor határozzák meg az injektálás technikáját és a hialurosav mértékét.

A ráncfeltöltés vagy a szemkörnyék fiatalítása prémiumminőségű hialuronsavval történik, mely lidocaint is tartalmaz, így szinte fájdalommentes lesz a beavatkozás. A töltőanyag bevitele injektálással történik, mely egy nagyon vékony tűvel, a szakképzett sebész által történik meg.

A töltőanyagot a kezelőorvos kézzel masszírozva tudja tökéletesen eloszlatni. A 10-15 perces beavatkozás után minimális a felépülési idő, így szinte azonnal folytathatod megszokott életed.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)