Faszenes grillberendezések a maradandó élményért

Akinek van kertje, vagy járt már barátainál családi házban, tudja, hogy a kerti partik, a közös sütögetések milyen felejthetetlen élményekkel tudják gazdagítani az embert, függetlenül attól, hogy szűk családi körben, netán gyerekekkel vagy baráti társaságban élvezzük a páratlan ízvilágot, a parázson sütött zöldségek, húsok különleges zamatát.

Különféle beépítési lehetőségekkel télen is

Már jócskán bent járunk a télben, sokan talán el is pakolták már a grilljeiket, ugyanakkor nem kell lemondanunk a kerti sütés-főzésről a hideg idő beköszöntével sem. Az e-kert.hu höfats faszenes kerti grillezői tökéletes megoldást jelentenek arra a kérdésre is, hogy ha a hűvös időben, akár télen szeretnénk egy rövidebb kültéri sütögetést rendezni.

Ha megnézzük a webáruház höfats termékeit, akkor sokoldalúságukról tesznek tanúbizonyságot. Vannak olyan szettek, amelyek akár balkonon, akár teraszon is elférnek, vagy pedig többféle dologra is használhatók. Kompaktabb típusai ráadásul egy egész évben használható kültéri konyhába is beépíthetők.

Zseniális berendezések, amelyek bármilyen tűzrakó környezetben megállják a helyüket, nem hiába kaptak már számtalan nemzetközi formatervezési díjat.

Melegítsük elő a környezetet!

Mindig lesznek a társaságban olyan fázós egyének, akik – bármilyen hívogató a faszénen sütött hús illata -, inkább maradnak a ház falain belül, ha úgy érzik, nem éri el a külső hőmérséklet a számukra ideálisnak mondhatót. A höfats termékeivel ezen is tudunk segíteni, ugyanis nem csupán a faszenes grillezőivel alkotott nagyot, hanem a hangulatvilágítási és hősugárzó berendezéseivel is.

Ha már zimankós az időjárás, és nagyjából tudjuk, mikor érkezik a meghívott csapat, érdemes előre bemelegíteni kicsit azt a területet, ahol a sütögetés folyni fog, hogy kabátban ácsorogva senki se érezze kellemetlenül magát. A finomságokat ki lehet egészíteni egy kis forralt borral, amely még inkább felmelegíti az embert kinti fagyokban.

Kerti grillező és sörösrekesz egyben?

Senki sem gondolná, de egy sörösrekesz lett a höfats egyik nemzetközi díjazott terméke, ami valójában egy multifunkcionális faszenes grillsütő, mikor mire van szükség a családban.

Ha éppen szerveződik a kerti buli, és egy kis helyen is tökéletesen elférő tűzrakó, grillező helyet keresünk, akkor ez a tégla alakú sütögető remek kiegészítője lesz kisebb és nagyobb összejöveteleknek egyaránt. A sütést megelőzően az előkészületeket végezhetjük már a höfats BeerBox bambusz anyagú vágódeszkáján.

Amikor befejeztük a sütést, és kihűlt minden, tárolóként is használhatjuk, elpakolhatjuk benne a kiürült sörösüvegeket, akár 24 darabot, de ülőalkalmatosságként is tökéletes. Ez egy egyszerűen kezelhető, ugyanakkor innovatív mobil kerti grillező, amely minden házigazdának be fogja lopni magát a szívébe, és a vendégei is imádni fogják .

Ne feledkezzünk meg a kerti sütögetés további nélkülözhetetlen kellékeiről, mint amilyen a grillkesztyű vagy a polc, netán beszerezhetünk a sörösrekeszhez egy különleges, dizájn sörnyitót is. Ajándéknak sem utolsó gondolat!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)