Ezeket a hibákat kerüld el, ha egy Kos jegyű nővel randizol

A Kosok a tüzes jegyek közé tartoznak, ez a szenvedélyesség pedig mind a jegy férfi, mind a női szülötteire jellemző. Egy Kos nő igazi főnyeremény tud lenni a párja számára, de csak akkor, ha óvakodik azoktól a baklövésektől, melyeket kedvese a jelleméből eredően nem tolerál.

Hogy pontosan melyek ezek? Mindjárt eláruljuk, de ha a többi zodiákussal kapcsolatban is érdekelnek még ehhez hasonlóan hasznos tartalmak, akkor keresd fel a Bien.hu horoszkóp rovatát!

1. Ha levegőnek nézed

Néhány más csillagjegytől eltérően egy Kos nő nem akar mindig a rivaldafényben sütkérezni, őt igazán nem zavarja, ha egy társaságban kicsit háttérbe szorul. Ezzel ellentétben a kedvesétől elvárja a maximális figyelmet, azt pedig igencsak nehezen tolerálja, ha mellőzöttnek érzi magát.

Ő nem az a hölgy, aki szótlanul tűri, ha a kanapén ülve a telefonodat nyomkodod, és megfeledkezel arról, hogy jelen van – és ezt bizony a tudomásodra is hozza. Azzal se próbálkozz, hogy sokáig nem válaszolsz az üzeneteire, hívásaira, és késel a megbeszélt találkozóról, mert számukra a tisztelet egyértelmű hiányát jelzi.

2. Ha dirigálni akarsz neki

A Kos nők önálló, független jellemek, akik csak a saját szabályaikat követik, és nincs szükségük arra, hogy valaki terelgesse és pátyolgassa őket. Már rögtön a kapcsolat elején jobb ha elfogadod, hogy rajta sosem fogsz tudni uralkodni, mert nem az a típus.

Makacssága és konoksága hatalmas önérzettel és a “csak azért sem” attitűddel párosul, így ne lepődj meg azon, ha a parancsolgatásod hatására homlokegyenest az ellenkezőjét csinálja majd, mint amit elvárnál tőle.

3. Ha túlságosan kiszámítható vagy

Biztonságot ad a kiszámítható napi rutin, és az a férfi vagy, aki remekül érzi magát a mókuskerékben? Nos, a rossz hír az, hogy ilyen beállítottsággal egy Kos nő biztosan nem lesz életed párja.

Ő ugyanis imádja a spontaneitást, a kalandokat, a kiszámíthatatlanságot. Őt nem tudod lenyűgözni azzal, ha hétvégére otthon ücsörgést és Netflix-maratont tervezel, mert hamar megunja az efféle semmittevést.

Ellenben ha olyan hölgyet keresel, aki minden őrültségben benne van, és egy last minute külföldi utazás örömmel, nem pedig félelemmel tölti el, akkor tökéletes választás.

4. Ha folyton csak panaszkodsz

Oké, tudjuk, hogy a magyar emberekkel kapcsolatban elterjedt az a sztereotípia, miszerint alapvetően pesszimisták. A Kos nők azonban ez alól kivételt jelentenek. Ők nemcsak, hogy életvidámak és optimisták, de a párjuktól sem tűrik el a folytonos panaszkodást.

A nyafogás, a tehetetlenség rendkívüli módon frusztrálja őket, és ne is várd tőlük, hogy leüljenek pátyolgatni a lelkedet, hanem a szemedre vetik majd, hogy köszönik szépen, de nem kérnek a negatív energiáidból, hanem inkább odébb állnak, és keresnek egy hozzájuk hasonlóan tettre kész társat.

5. Ha füllentesz

A Kos nő “radarja” mesteri pontossággal szúrja ki a hazugságokat. Úgyhogy ne is próbálkozz olyasmivel a randizás során, hogy valótlanságokat állítasz a munkáddal, hobbiddal, vagy lényegében bármivel kapcsolatban, mert egy életre elásod magad nála.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)