Esküvői helyszínek természetközeli bájjal – Kertek és erdei tisztások

A klasszikus házasságkötő teremben kötetet frigyek kora lassan lejár, és új divat hódít a párok szervezési szokásaiban. Egyre többen döntenek úgy, hogy elszakadnak a „betondzsungeltől”, és egy természetközeli helyen ünneplik meg szerelmüket. Ha ti is ezen elképzelések alapján vágtok neki a szervezésnek, akkor segítünk megtalálni a tökéletes esküvői helyszínt!

Sokszor becsukod a szemed, hogy elképzeld a tökéletes esküvőt a természet ölelésében? A képek formát öltenek, varázslatos zöldövezetben, virágok között, nagy fák árnyékában, vidám emberek, zene és madárcsicsergés társaságában, illetve egy csodaszép csipkés menyasszonyi ruha kíséretében. Összegyűjtöttünk 5 olyan helyszínt, ahol mindez valóra válhat!

1. Nomád Hotel & Glamping, Noszvaj

Egy igazi vintage és egyedi világú hely, ahol télen, tavasszal és ősszel van lehetőség esküvők lebonyolítására, akár 80 főig. Egyetlen „buktatója”, hogy nyáron a nyaraló vendégek miatt nem lehet esküvőt szervezni, de az év többi hónapjaiban igazán romantikus hangulatú lagzi kerekedhet, ahol a teljes szervezésben is segítenek.

2. Hotel Botanica, Dánszentmiklós

Ideális helyszín azoknak, akik egy natúr, idilli és elegáns környezetre vágynak. A 200 mm-es rendezvényterem közel 70 vendég befogadására alkalmas, a kertben zajló ceremónia és teraszon felszolgált gasztronómiai különlegességek semmihez sem fogható élményt kínálnak a násznépnek. Itt nincs „záróra”, reggelig is lehet mulatni.

3. Szent Anna Panzió, Berkenye

A Budapesttől fél órányira fekvő eldugott kis faluban színvonalas rendezvényterem várja a párokat. A környezet egyik kiemelkedő momentuma a tó közepén lévő sziget, ahol a ceremónia zajlik. A helyszín teljes körű szolgáltatást biztosít, hogy a pároknak csak annyi dolguk legyen, hogy életük egyik legszebb napján jól érezzék magukat.

4. Páskom Cottage, Lajoskomárom

Családias helyszín, amely egész évben várja a párokat, a téli hónapokban 40, míg tavasztól őszig, akár 110 meghívottnak is helyet tud biztosítani. A gyönyörű, közel 1 HA-os park ideális a polgári szertartáshoz, egyéni kérésre a helyi anyakönyvvezető a vendégházban a szertartást is lebonyolítja.

5. Babérliget Kúria, Polány

A Magyar Esküvő-díjon is díjazott helyszín ideális azok számára, akik a vidéki romantika miliőjére vágynak, de közben nem akarnak lemondani a luxusról. A kastély árnyas kertje és gesztenyefája kisebb csoportok számára vacsora helyszínéül is szolgálhat, de elsősorban nagyobb esküvőkre alkalmas, akár 150 fő részére.

A környezeti hatások kiszámíthatatlansága miatt pedig a pavilon fedett, hogy egy váratlan zápor ne szabjon határt a boldog pillanatoknak, de mégis természetközeli élmény maradjon!

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)