Egyedülálló nappali elemes sarokkanapéval

A nappaliban nemcsak a vendégeinket fogadjuk, hanem itt gyűlik össze a család az esti tévézéshez, egy jó beszélgetéshez vagy akár egy izgalmas társasjátékhoz. Ez az a hely, ahol be is kuckózhatunk egymagunkban vagy párunkkal egy pihentető hétvégére. Filmeket nézhetünk, kellemesen szórakozhatunk, vagy pihenhetünk a hétköznapi stresszes időszakok után.

Attól függően, hogy mire használjuk a helyiséget, érdemes úgy berendezni, hogy a lehető legkényelmesebb legyen számunkra. A sarokkanapé relax fotellel egy rendkívül kedvező megoldás, ennek megtervezését a SzenZa Bútoráruház szaktanácsadói örömmel el is végzik.

Nekünk csak annyit kell tenni, hogy lemérjük a rendelkezésre álló helyet, mielőtt elmegyünk kipróbálni az áruházban ezt a fantasztikus elemes ülőgarnitúrát.

A praktikus elemes garnitúrák

Az elemes garnitúrák előnye, hogy úgy állítjuk össze az egyes részeket, ahogyan csak akarjuk, vagy ahogy a szoba adottságai lehetővé teszik. Ha pici a helyiség, akkor kisebb méretű kanapé, illetve sarokkanapé is kivitelezhető, ha pedig bőven van helyünk, több a lehetőségünk is. Sokféle különböző funkciójú elemet tudunk egymáshoz építeni, így több ember számára is kényelmes pihenőhelyet fog nyújtani a sarokkanapé.

Az extra kényelmet süppedős üléssel és támlával biztosíthatjuk, de a Relax funkcióval ellátott vagy a lábtartós fotel is első osztályú komfortot nyújt. A Relax 2 üléses vagy sarokelembe is beépíthető. Tervezés előtt érdemes átgondolni a bútordarab funkcióját, a méreteket és az extra igényeket.

Választhatunk fix vagy ágyneműtartós elemeket is, attól függően, hogy mennyire van rá szükségünk. 1 és 2 üléses kanapék is beépíthetőek, egyedül a szoba méretei szabhatnak határt a képzeletünknek.

Valódi luxusélményt nyújt a tökéletesen megtervezett sarokkanapé

Sokféle rendeltetést adhatunk a bútorunknak, annak függvényében, hogy mire van igényünk. A tárolórekeszes karfában biztos helye lesz a távirányítónak, de rendelhetünk hozzá pohártartót is. Nem kell félni, hogy kiömlik a finom ital a gyönyörű kanapéra.

LED lámpával igazán hangulatossá és egyedivé tehetjük a sarokkanapét, USB töltővel pedig a praktikum lesz a fő szempont. A magas háttámlával készülő kanapé a nyúlánkabb emberek számára is kényelmes ülést biztosít, illetve jól mutat a nagyobb belmagasságú terekben.

A két elem közé beépített laptoptartós. köztes karfa megengedi azt is, hogy pihenés közben kényelmesen dolgozzunk, vagy használhatjuk szórakozáshoz, kapcsolattartáshoz is. Mindenképpen egy pluszt nyújt.

Mindent a kényelemért!

Hogy milyen elemekből állítjuk össze az elemes sarokkanapét, az az egyedi igényeinken múlik. Ha szükség van rá, tegyünk bele vendégágyat is, illetve ágyneműtartót a hosszabbított pamlagos elembe, vagy az ülések alá. Ha egyszerű takaríthatóságra vágyunk, akkor készíttessük el a bútort vízzel tisztítható szövetből.

Válasszunk egyedi megoldásokat, hogy a lehető legtökéletesebb sarokkanapé álljon a nappalinkban, amely ellát minden funkciót, amire szükségünk van!

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)