Csokoládé – időtlen ajándék minden alkalomra

A különböző embereknek világszerte eltérő elvárásaik vannak az ajándékokkal kapcsolatban, van azonban egy olyan, amely úgy tűnik, hogy minden preferencián átível, és amelynek a világon mindenki örül: ez a csokoládé.

Legyen szó anyák napjáról, karácsonyról, egy szerettünk név- vagy születésnapjáról, Valentin- vagy nőnapról, a csokoládé mindig nagyszerű ötlet. Adhatjuk magában vagy egy csomag részeként, virág mellé, egy biztos, nem sokan tudnak ellenállni neki. De mi teszi ilyen vonzóvá az istenek eledelét?

Miért ideális ajándék a csoki?

A csokoládé szavak nélkül képes kifejezni az érzelmeket, a szeretetet, a szerelmet, a törődést, a gondoskodást, nem véletlen jut ez elsőre eszünkbe, amikor valakinek kedveskedni szeretnénk. Válassz a Bellio köszönőajándékok közül exkluzív csokoládét tartalmazó csomagot, viszonozd vele a szívességet, a gesztust!

A kakaóbabból készült finomság mosolyt csal mindenki arcára, garantáltan felvidít bárkit, hiszen minden egyes falatban kifejezi a szeretetet és a kényeztetést. Szinte lehetetlen olyan embert találni, aki nem szereti a csokoládét, ez ugyanis egy olyan desszert, amelyet a világ minden részén kedvelnek, ez maga a szeretet univerzális nyelve.

A csokoládé ma már a megfizethető luxus, de nem volt ez mindig így. Miután az Újvilágból eljutott Európába, a kakaóbabot sokáig csak az orvosok alkalmazták, és csak édesítés után kezdték fogyasztani az előkelő és gazdag emberek, majd az ipari gyártás után kezdett a kevésbé tehetősek számára is közismertté válni. Ma viszont már számtalan formában élvezhetjük, bárhol megvásárolhatjuk.

A csomagolásra is fordítsunk gondot!

Az ajándékok esetében rendkívül fontos a csomagolás, ugyanis hozzátesz, értékesebbé varázsolja azokat. Egy csokoládé esetében különösen így van ez, ugyanaz a minőség egy szimpla papírban kevésbé mutat jól, kevésbé érződik finomnak, mint exkluzív, elegáns csomagolásban prezentálva.

Bár az is igaz, ha a számunkra kedves embert a kedvenc szeletes csokijával lepjük meg egy olyan pillanatban, amikor törődésre, szeretetre vágyik, sokkal jobban fog neki esni a hozzáadott érték miatt, mint amilyen íze valójában van.

Mindenesetre fordítsunk gondot a figyelmesség ízléses csomagolására, a megfelelő köntösben nyújtsuk át annak, aki megérdemli.

Mindig minden alkalomra

Ne gondoljuk, hogy nem vagyunk elég ötletesek, amikor csokit nyújtunk át valakinek, megköszönve a segítségét, a munkáját, a szívességét, ugyanis az soha nem lehet elcsépelt. Igyekezzünk a lehető legjobb minőséget beszerezni, ma már számtalan gyártó kínálja akár egészen különleges ízekben ezt a nagyszerű, boldogságot okozó ínyencséget.

Ne higgyük, hogy egy csokoládé nem lehet exkluzív ajándék. Ennek az édességnek is megvan a maga Dom Pérignon-ja, amiből egy tábla 685 dollárba kerül, így még az aranynál is értékesebb.

A csokoládé nemcsak ízeiben szabható testre, hanem akár logózva is beszerezhetjük, így még az üzleti kapcsolatokban is nagyszerű ajándék lehet. Egyetlen hátránya, hogy hamar elfogy.

Kép forrása: iStockphoto.com

Hirdetés (X)