A modern horgászokat etetőhajó segíti a halfogásban

Vannak sokan, akik számára a horgászás nagyon jó kikapcsolódást nyújt, és alig várják, hogy hétvégén nekiinduljanak pecázni. Sokan csak a baráti társaság vagy a nyugalom miatt szeretik ezt a tevékenységet, másokat a halfogás öröme tölt el boldogsággal.

Azoknak, akik számára fontos, hogy minél nagyobb zsákmánnyal büszkélkedjenek egy-egy hétvégi túra után, figyelmébe ajánljuk a Homeluxnál kapható etetőhajókat, amelyek forradalmasítják a horgászatot. Ezek a precíz kis eszközök nagyon jók a csalik lehelyezésére, és így minél több kapás elérésére. Ismerkedj meg a működésükkel!

Mi az az etetőhajó és mire jó?

Az etetőhajó egy viszonylag új találmány, amely a horgászok munkáját nagyban megkönnyíti. Ezek a kis hajók a fedett részükben csalit, a halak számára ízletes finomságokat tartalmaznak.

Távirányítóval működtetve pedig oda navigálhatjuk az eszközt, ahová csak szeretnénk, majd egy gombnyomással kiüríthetjük a benne tárolt rakományt. A halak pedig máris kapnak az alkalmon, és a kis hajó köré gyűlnek. A horgászat pedig innentől kezdve garantáltan sikeres lesz.

De miért jó ez az etetőhajó? Nos, ezzel a műszerrel olyan helyekre is be lehet jutni, ahová egyébként nem. A nádas vagy egy hínárosabb terület sem lehet többé akadály. A koordinátákat megadva a kis jármű oda megy, ahová navigáljuk.

Precíz és csendes, nem zavarja fel a vizet, a halak pedig gyanútlanul kezdik el fogyasztani a kiömlött rakományt. A horgászok számára tehát nagyon hasznos segítség az etetőhajó.

Hogyan működik?

Többféle etetőhajó kapható ma már, de ami közös bennük, hogy távirányítóval működtethetők, és akkumulátor van bennük. A Homeluxnál kapható Leziter etetőhajók ABS műanyagból készültek, súlyuk nagyon könnyű, észrevétlenül suhannak a vízen.

Több, mint 1 kg csali is elhelyezhető a tárolójukban. Vannak egy- és dupla rekeszes változatok is, lehet kapni a csalit hátra kidobós és oldalra kidobós verzióban is őket. Nem muszáj egy helyen kiönteni a csalikat a hajóból, elszórhatjuk a halétkeket több különböző helyen is, ezért is jó ez az eszköz.

Indítás előtt be kell állítani a kívánt koordinátákat, meg kell tanítani a hajóval, hol van a kiindulási pont, mert ide fog majd visszatérni. Nagyon egyszerűen lehet navigálni vele a vízen, a legtöbbjük GPS és 4G mobiljelrendszerrel is működik.

Sokan kedvelik az etetőhajókban, hogy gyorsan és hatékonyan képesek dolgozni, és a sötétedés beálltával is használhatók.

Hogyan válassz etetőhajót?

Mivel széles a kínálat, vedd figyelembe a hajó súlyát, a rekeszek számát, méretét, a navigációs lehetőségeket és a távirányító hatékonyságát. Fontos lehet még a hajó akkumulátorának a kapacitása. Ezt külön kell megvásárolni, a Homeluxnál különböző időtartamot garantáló akkuk közül választhatsz.

Ha számít a szín is, akkor ezt is figyelembe veheted a választás során. Nézz videókat, olvass termékleírásokat a kiválasztott darab hatékonyságáról, és a vásárlás után élvezd a modern horgászás előnyeit!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)