4 érv a függőágy mellett

Ma már nagyon sokan preferálják a kényelmet. Nem csak otthon, hanem a nyaraláson is. A függőágyakkal fokozhatjuk azt a kényelemérzetet, amelyre vágyunk, és amiről még akkor sem szeretnénk lemondani, ha történetesen otthon képzeljük el a nyaralásunkat. Mutatunk is 4 okot, hogy miért is lehet szükségünk függőágyra!

Nem csak otthon élvezhetjük

Igaz, hogy sokan bepakolják a fél házat, amikor nyaralni mennek, azonban a kerti bútorok közül semmit sem viszünk magunkkal a nyaralásunkra. Ez alól kivétel lehet, a függőágy, amely roppant kis helyen is elfér, könnyen magunkkal vihetjük és bárhol is járunk-kelünk nyáron, mindenhol használhatjuk. Ez egy nagyon nagy előnye ennek a szinte nélkülözhetetlen kényelmi „bútordarabnak”.

Könnyen tárolható

Ez a jelző, jellemző, sok szempont miatt fontos. Ha szeretünk kempingezni, akkor a lehető legpraktikusabb dolgokat, tárgyakat, eszközöket kell magunkkal vinni. A függőágyat nagyon egyszerűen tárolhatjuk, könnyen és gyorsan két fa közé szerelhetjük és igen egyszerűen össze is csomagolhatjuk.

Nem csak a túrák során fontos a könnyű tárolhatóság, hanem ősszel is, amikor a kerti bútorok elpakolásáról van szó. Egy függőágyat csak gyorsan le kell szerelni a fáról és a tasakjába, tároló táskába kell helyezni, hogy aztán a következő nyáron is segítse a kényelmes pihenésünket.

Remek hangulatot teremt

Napjainkban nagyon népszerű itthon is a mediterrán hangulatú kert kialakítása. Nem meglepő, ha medencét és pálmafákat látunk egy-egy udvaron, kertben, amihez természetesen az ilyen, földközi-tengeri kiegészítők is éppúgy hozzátartoznak. A bútorok is készülhetnek ilyen mediterrán stílusban, mint ahogyan a függőágy is ezt a mediterrán stílust idézi.

A függőágy megfizethető

Ha eddig az tartott bennünket vissza a függőágy vásárlásától, mert azt gondoltuk, hogy drága, akkor többé nem kell emiatt aggódnunk, hiszen ezek a fekvőalkalmatosságok a megfizethető árkategóriába tartoznak. Nem mellesleg, sokféle stílusban és kivitelezésben készülnek, így bárki megtalálhatja az egyéni ízlésének megfelelő darabot.

Írásunk a Videóhírek közreműködésével készült.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)